Йога дрехите не са просто дрехи. Когато практикуваме йога, ставаме едно с „храма“ – нашето тяло. Omnitom има мисията да почита „храма“. Да се усещаме свободни, да изживяваме и да осъзнаваме красотата на телата си. Защото слаби или пълни, високи или ниски, всички сме несъвършени, но сме винаги красиви – жени!

Omnitom дава на практикуващите дами самочувствие, удобство, свобода и усещане, че са красиви тук и сега.

Материали

Практикуването на йога е танц на всяка наша клетка под ритъма на дъха ни. Omnitom ни облича за този танц с грижа към материите – дрехите са изработени от мек естествен памук или лен, като добавяме малко еластан, за да се чувстваме максимално комфортно в дреха, следваща всяко наше движение.

Производство

За разлика от големите брандове за йога облекла, Omnitom се ражда от талантливите ръце на родни шивачи. Това е важно за нас, тъй като всяка стъпка в производството е чиста и устремена да е в помощ на някого. Така дрехите носят енергията на грижата – както за тези, които ще ги облечем, така и за тези, които ни помагат за това. За нас те не са „човешки ресурс“, а приятели, защото човекът не е ресурс, а уникална Вселена и всички сме тук, за да обменяме енергия и да се подкрепяме.

Дрехи с кауза

Не можеш да вземаш, без да дадеш. Omnitom си поставя за цел винаги да възстановява този баланс като служи на различни благотворителни каузи.
Със създаването на новата линия йога облекла, изработени с грижа и внимание в България, си избрахме да подкрепим Организация с нестопанска цел Да Растем “Let’s Plant”.
Всяка закупена дреха Omnitom ще добавя средства за засаждането на дървета и осигуряването на дългосрочния им растеж.

Алтернатива
и разпознаваемост

Omnitom е марка йога облекла с характерно излъчване, удобни, секси, от чист памук. За разлика от големите брандове за йога облекла, марката гарантира качество, прозрачност, екологично съзнание и устойчиви производствени практики.
Но не само, с omnitom искаме да дадем на практикуващите дами самочувствие, удобство, свобода и усещане, че да красиви тук и сега.