БЪДИ ЕНЕРГИЯТА,
КОЯТО ИСКАШ ДА ПРИВЛЕЧЕШ.

“11 Луни” e малка етична компания в Земята на розите и лавандулата. Вдъхновена от природата и силата ѝ да ни хармонизира и лекува, с екип от утвърдени ароматерапевти, създаваме високоенергийни смеси за баланс, защита и хормонално здраве. Продуктите ни се произвеждат в био лаборатория в София и успешно присъстваме на няколко пазара в Европа.

ароматерапия

Всяка малка капка от нашите етерични смеси дава концентрирана животворна енергия и защита от вируси, бактерии и негативна енергия.
Етеричните масла се извличат от кората, листата, плодовете, цветовете, стъблата или корените на различни растения. За създаване на блендите ни, подходящи за абсолютно всеки, независимо от възраст, пол и начин на живот, използвахме познанията на най-утвърдените у нас ароматерапевти.
Създадохме специални масла за хормонално и женско здраве и поддържане на енергийния баланс. Разработихме и серия с пете основни елемента, които изграждат както света около нас, така и вътрешния ни свят, както и специална йога колекция, която допълва всяка практика по естествен начин с най-подходящия за нея аромат.

ароматерапия

Знаете ли, че кожата е най-големият орган в човешкото тяло? Тя е наш щит срещу всички външни фактори и защитава всички други органи от зловредни влияния. Не случайно издайническите следи на стареене се виждат първо именно там – по кожата ни.
Създадохме нашата козметична серия от чисти органични съставки, за да предложим ефективна и щадяща грижа за сияйна и здрава кожа. Подмладяващите ни елексири, масла и кремове имат силата да върнат младежката свежест и в най-фините зони на лицето и около очите.
Продуктите ни осигуряват надеждна подкрепа за всеки тип кожа, която превръща грижата в ритуал и неповторимо изживяване с невероятен резултат.