DoTerra – OnGuard

Дори да не сте експерт по етеричните масла и тяхното комбиниране, със сигурност сте чували за защитаващия бленд на DoTerra – OnGuard и невероятните ползи от него. Ароматната смес, съдържаща етерично масло от сладък портокал, канела, карамфил, евкалипт и розмарин е “must have” за всеки дом. Тези етерични масла работят заедно, за да създадат мощна и многофункционална смес за борба с инфекциите, вирусите и да ни служат като натурален дезинфектант. Всяка съставка в сместа притежава антибактериални и имуностимулиращи свойства.

Ефектите на OnGuard върху здравето ни са много: поддържа естествените функции на имунната ни система, има пречистващи свойства, предпазва от сезонни вируси и настинки, подпомага сърдечно-съдовата функция. Мощен имуностимулант, с изключително топъл и енергизиращ аромат, този бленд можете да ползвате както профилактично, за подкрепа на имунната система, така и в моментите, когато рискът от вируси и бактерии е увеличен.

Как да използваме OnGuard?

Можем да нанасяме масления бленд от вътрешната страна на китките, по стъпалата, да впръскваме в помещения, да поставяме в дифузер или арома лампа за пречистване на въздуха, за масаж, във вана, като парфюм, като добавка във вода за почистване на повърхности вкъщи.

За всички привърженици на здравословния начин на живот, OnGuard е естествена и ефективна алтернатива за защита на имунната система.

В настоящата ситуация и необходимостта на всички ни да подкрепим допълнително защитните сили на организма, много трудно можете да намерите OnGuard на пазара. А защо да не си го направим сами?

Ето и моята рецепта за OnGuard, петте му съставки са достъпни и могат да бъдат намерени на пазара. Препоръчвам да използвате висококачествени био продукти:

 

26 капки сладък портокал

18 капки канела

10 капки карамфил

5 капки евкалипт

2 капки розмарин

 

Лично аз използвам тази смес за всичко, едновременно с това наслаждавайки се на невероятния й аромат.

Грижете се за здравето на себе си и своите близки, използвайки вълшебните дарове на природната лечебница.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.