За мен

Здравей! Независимо дали си бил в мой клас по йога, в мое ателие по био козметика или сме се срещнали в корпоративния свят, радвам се, че си тук!

Срещата с хора като теб ежедневно ме вдъхновява. Това е моето място, където и аз ще се опитам да ти дам вдъхновение. Тук споделям своето йога пътешествие, което вероятно много прилича на твоето. Тук ще те срещна с моите учители, които ме напътстват и до днес. Тук ще се опитам да ти кажа всичко онова, за което никога не стига времето след класа в залата…

Работя повече от 10 години като адвокат в корпоративния свят. Почти толкова време се занимавам и с медитация. В допълнение йогата стана онзи балансьор, който изчистваше емоциите в края на деня, за да мога да започна отначало. Когато трябваше да работя по 12 часа на ден, йога ми помагаше да издържам с по-малко сън. Когато трябваше да взема важно решение, йога избистряше ума ми и изчистваше съзнанието ми.

Днес съм акредитиран йога преподавател към Yoga Alliance, RYT 500, основател и собственик на йога студио YOGA VIBE в София. Обучавам бъдещи инструктори и участвам в йога фестивали. Във всеки клас влагам цялото си сърце. И нищо не ме мотивира повече от напредъка на собствените ми ученици. Чрез тях израствам и аз! А йога е само един от начините, да изразим любов и благодарност към живота.