За мен

Здравейте! Независимо дали сме се срещнали в мой клас по йога, на международен йога фестивал, някъде по света или в корпоративния свят, радвам се, че сте тук!

Замисляли ли сте се къде търсите и намирате вдъхновение? Аз го намирам навсякъде около себе си и най-вече в ежедневните ми срещи с хора, които носят йога в сърцето си като мен. Този сайт е създаден, за да предаде вдъхновението, което аз получавам ежедневно. С радост ще споделя с вас своето йога пътешествие, което вероятно много прилича на вашето. Тук ще ви срещна с моите учители, които ме напътстват и до днес. Тук ще се опитам да ви кажа всичко онова, за което никога не стига времето след класа в залата. За всички, които искат да бъдат учители, създадох пространство на сайта за идеи, насоки и съвети.

Работя близо 15 години като адвокат в корпоративния свят. Почти толкова време се занимавам и с медитация. В допълнение йогата стана онзи балансьор, който изчистваше емоциите в края на деня, за да мога да започна отначало. Когато трябваше да работя по 12 часа на ден, йога ми помагаше да издържам с по-малко сън. Когато трябваше да взема важно решение, йога избистряше ума ми и изчистваше съзнанието ми. Звучи ли ви познато?

Днес съм акредитиран йога преподавател към Yoga Alliance, Е-RYT 500, основател и съсобственик на йога студио YOGA VIBE в София. Обучавам бъдещи инструктори и участвам в йога фестивали. Удовлетворение ми носят и различните социални проекти, на които се посвещавам с любов. Във всеки клас влагам цялото си сърце. И нищо не ме мотивира повече от напредъка на собствените ми ученици. Чрез тях израствам и аз! А йога е само един от начините, да изразим любов и благодарност към живота.