Йога

“What the mind of man can conceive and believe, it can achieve.” ~Napoleon Hill
Slider
Практикувай с мен:
 
ДенЧасКласМясто Адрес
Понеделник19:30ХОТ йогаYoga Vibe Eastул. Райко Алексиев 15
Вторник19:00Виняса флоуYoga Vibe Eastул. Райко Алексиев 15
Сряда19:15Mobility Flow VinyasaYoga Vibe Eastул. Райко Алексиев 15
Четвъртък19:20Виняса флоуYoga Vibe Eastул. Райко Алексиев 15
Събота13:00Креативен Виняса флоу Yoga Vibe Eastул. Райко Алексиев 15
Неделя13:00Виняса флоуYoga Vibe Eastул. Райко Алексиев 15
 
Запази място на: www.yogavibe.net

Хот йога

Понеделник

ХОТ ЙОГА

Натоварваща и интензивна Виняса практика в затоплено до 37 градуса помещение. Практиката е натоварваща, предизвикателна и носеща удовлетворение, със силен детоксикиращ ефект, повишава енергията и жизнеността. Практиката не е подходяща за начинаещи в йога. Практиката всеки път е различна и има фокус и специфична насоченост.

Виняса Флоу

Вторник

Виняса Флоу

Кратък, но интензивен Виняса Флоу клас, едновременно натоварващ, но и супер зареждащ. Подходящ е всички йоги, с неудържимо желание за предизвикателства.

Mobility Flow Vinyasa

Сряда

Mobility Flow Vinyasa

Често наричам този Виняса клас Mobility Flow Vinyasa, защото работим с флоу за мобилност. В този клас целта е изграждане на сила и издръжливост, като изследваме активната мобилност на тялото и диапазона на движението му. Така със създаването на повече стабилност в позите отключваме свобода на движението в зони на тялото, които често са пренебрегвани, сковани и стегнати.

Креативен Виняса Флоу

Четвъртък

Креативен Виняса Флоу

клас с натоварване на цялото тяло. Фокусът е върху прецизното изпълнение на асаните за постигане на пълно удовлетворение. Практиката включва прекрасна релаксация с музика на живо накрая, за пълно възстановяване и осъзнаване на постигнатото.

Виняса Флоу

Събота и Неделя

Виняса Флоу

Енергизиращ Виняса Флоу клас, който ще зареди всяка клетка от тялото ви с кислород, ще ви огъвкави и изпълни с щастие. Сливането на всеки дъх с движение без спиране прави практиката не само натоварваща, но и изключително красива.

previous arrow
next arrow
Slider