"Be the energy you want to attract."

Познати още от древността със силния си терапевтичен ефект, етеричните масла са подходящи за абсолютно всеки, който търси алтернативен и природосъобразен начин за постигане на по-здравословен живот. Уханието на маслата може да предизвика силни физиологични, ментални и емоционални ефекти. Чрез оригинални комбинации успяваме да комбинираме силата на отделните етерични масла, за да постигнем по-силно изразен специфичен ефект върху цялостното ни състояние. Етеричните масла са подходящи за абсолютно всеки, независимо от възраст, пол и начин на живот.


Любовта ми към етеричните масла и приложението им не само в йога практиките, но и в цялото ми ежедневие, прерасна в нещо повече. Исках да споделя знанията и опита си, да помогна на повече хора да открият вълшебните свойства на маслата и натуралната козметика, да решат дългогодишни проблеми и да се радват на повече здраве и красота.

И се роди Yoga Vibe Sense…

 

Създадохме серия продукти Yoga Vibe Sense, в които вложихме стремежът си към най-висок клас йога масла и козметика, използвайки суровини с безпрецендентно качество и произход, опита на най-добрите лаборатории за био производство и влагайки вярата си, че здравето и красотата трябва да вървят ръка за ръка.

Маслата от серията Yoga Vibe Sense – Love, Power, Passion, Forest, Peace, Balance, Detox, Ground, Rise и Meditate съчетават по един хармоничен и завладяващ начин чисти етерични масла в различни комбинации, осигурявайки ни това, от което се нуждаят нашите ум и емоции в момента. Маслата са изключително подходящи както за подпомагане на йога практиката, така и за повлияване на емоциите ни: успокояват, когато сме напрегнати или ни заземяват и ни помагат да притихнем в себе си, когато искаме да избягаме от шумното ежедневие.

Козметиката Yoga Vibe Sense осигурява пълноценна грижа за кожата. Без изкуствени добавки и използвайки широка гама от чисти органични съставки, продуктите предоставят изключително ефективна и щадяща грижа за твоята кожа, като процентът на активните вещества е изключително висок. Избирайки подходяща козметика за нашата кожата, правим една от най-важните инвестиции в себе си, а продуктите от премиум серията Yoga Vibe Sense ще превърнат грижата в ритуал и неповторимо изживяване с невероятен резултат.